Pulverlackering

WOG Metall är specialist på pulverlackering. Vi lackerar allt från designmöbler till butiksinredning och andra detaljer. Vår pulverlackering byggdes helt om 2023 till en toppmodern anläggning.

JAG VILL HA OFFERT ELLER KONTAKT

Den gamla revs och ersattes av nytt conveyor system, förtvätt, ventilation, pulverkök, applicering, ugn och hängsystem.
Den är energieffektiv och har ett mycket effektivt flöde. Vi är inte längre beroende av att en körning ska bli klar utan kan arbeta parallellt i processen, vilket ökat effektiviteten.För att leverera högsta kvalitet har vi kunniga och engagerade medarbetare som synar godset noggrant innan det lämnar oss.

I den moderna tillverkningsindustrin står effektivitet och hållbarhet i fokus, speciellt när det gäller ytbehandlingsprocesser. Pulverlackering är en metod som inte bara erbjuder överlägsen hållbarhet och finish men också är miljövänligare jämfört med traditionella vätskebaserade lackeringsmetoder. Hos WOG Metall är vi stolta över att tillhandahålla högkvalitativ pulverlackering som en del av vårt omfattande utbud av metallbearbetningstjänster. 

Generellt klarar vi utan problem detaljer med längder på:

 • 3000 mm, bredd 1000 mm och höjd upp till 1800 mm.
 • Vi lackerar mängder av detaljer i olika kulörer efter kundens önskemål.

Varför välja pulverlackering? 

 • Hållbarhet: Pulverlackerade ytor är extremt slitstarka och motståndskraftiga mot repor, avskalning och blekning. Detta gör dem idealiska för både inomhus- och utomhusbruk. 
 • Miljövänlig: Eftersom pulverlackering inte kräver lösningsmedel, minskas VOC-utsläpp (flyktiga organiska föreningar) betydligt, vilket gör processen vänligare mot miljön. 
 • Ekonomisk effektivitet: Pulverlackering har en hög överföringseffektivitet, vilket innebär att mer av det applicerade materialet fäster vid objektet, vilket minskar avfall och kostnader. 
 • Estetisk flexibilitet: Ett brett utbud av färger och finishar, inklusive matt, högglans och texturerade effekter, kan uppnås med pulverlackering, vilket möjliggör total anpassning för att matcha ditt projekt eller din produktdesign.

   

Pulverlackering hos WOG Metall 

På WOG Metall är vi utrustade med toppmoderna pulverlackeringsanläggningar som kan hantera en mängd olika projektstorlekar och materialtyper. Vårt team av experter övervakar noggrant hela processen, från förbehandling och applicering till härdning, för att säkerställa att varje del uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder. Våra tjänster inkluderar: 

 • Förbehandling: För att garantera bästa möjliga vidhäftning och långvarigt skydd, genomgår alla delar en omfattande förbehandlingsprocess. 
 • Applicering: Vårt avancerade appliceringssystem säkerställer en jämn och enhetlig täckning över hela objektet. 
 • Härdning: Delarna härdas i en specialdesignad ugn som polymeriserar pulverlacket, vilket skapar en hård och slitstark yta.

Förverkliga dina projekt med WOG Metall 

Oavsett om du behöver pulverlackering för industriella komponenter, arkitektoniska strukturer eller konsumentprodukter, är WOG Metall redo att möta dina behov med vår expertis och engagemang för kvalitet. Vi strävar efter att leverera tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar. 

På bilderna ser ni exempel på produkter vi lackerat. I många fall har vi även tillverkat dessa eftersom vi är en helhetsleverantör som legotillverkare.Stor del av produktionen är tillverkning av butiksinredning, komponenter till möbler och höj- och sänkbara skrivbord. Men vi gör även mängder av olika komponenter och detaljer av vitt skilda slag.