Proffs på pulverlackering

WOG Metall är specialist på pulverlackering. Vi lackerar allt från designmöbler till butiksinredning och andra detaljer. Vår pulverlackering byggdes helt om 2023 till en toppmodern anläggning.

Den gamla revs och ersattes av nytt conveyor system, förtvätt, ventilation, pulverkök, applicering, ugn och hängsystem.
Den är energieffektiv och har ett mycket effektivt flöde. Vi är inte längre beroende av att en körning ska bli klar utan kan arbeta parallellt i processen, vilket ökat effektiviteten.För att leverera högsta kvalitet har vi kunniga och engagerade medarbetare som synar godset noggrant innan det lämnar oss.

Vi lackerar mängder av detaljer i olika kulörer efter kundens önskemål. Generellt klarar vi utan problem detaljer med en längd på 3000 mm, bredd 1000 mm och höjd upp till 1800 mm.

På bilderna ser ni exempel på produkter vi lackerat. I många fall har vi även tillverkat dessa eftersom vi är en helhetsleverantör som legotillverkare.Stor del av produktionen är tillverkning av butiksinredning, komponenter till möbler och höj- och sänkbara skrivbord. Men vi gör även mängder av olika komponenter och detaljer av vitt skilda slag.