Stol Classic och bord

WOG Metall säljer stolen Classic genom ett samarbete med Kulla Sitt-Komfort, som skapat stolen från början.

Den har sålt i tusentals och finns på teatrar, dansskolor, Riksteatern för att inte tala om Globen, andra sporthallar, mötesrum och aulor. Vi gör stolen i olika varianter. En hel del hamnar i elevsalar på skolor. Till dessa erbjuder vi elevbord som står på stadiga metallben med ett toppskiva i slitstarkt laminat. Färg och storlek väljer du som kund. Valfriheten är stor eftersom vi har egen träfabrik och tillverkar skivorna efter dina önskemål.

Förfrågan kring stol Classic eller bord

Vi erbjuder dessutom fällbord i olika storlekar som kan förvaras smidigt. Perfekt för mötesrummet där man ibland behöver frigöra plats.

Stol Classic finns med rygg och sits i trä eller med stoppad klädsel. Med eller utan armstöd. Standard är lackering i svart eller silver. Men eftersom vi har egen pulverlackering går det fint att komma med egna önskemål om färg. På några av bilderna intill syns stolar med klarlackat stål för att få en lite mer industriell, ruffig, känsla.

Här finns bilder på olika stolar och bord.

Klicka på denna länk för artiklar.

Stolen är stapelbar och mycket smidig. Normalhöjden är 450 mm, men det går även att köpa den i höjderna 620 mm och 820 mm. Detta är ett koncept som sticker ut på marknaden. Perfekt för till exempel en kör! Se bilden till höger. Lägg till en stolsvagn och stolarna blir oerhört smidiga att hantera.

Stolen Classic är en trotjänare som kommer att vara till bekvämlighet och glädje länge.

Många kunder lägger till ett kopplingsbeslag för att kunna koppla samman ett antal stolar. Det underlättar möblering i till exempel en storsal.