Legotillverkning i rör och plåt

Vi tillverkar i plåt och rör efter kundens idéer, önskemål och ritningar.

Det bästa är alltid att utgå från dina ritningar. Sen ger vi feedback på hur vi kan lösa tillverkningen. Vi vill gärna diskutera om det finns bättre alternativ med hänsyn till allt från konstruktion, material och funktion, till utseende och pris. Det har vi lång erfarenhet av. Ofta blir det förändringar längs vägen från den första ritningen till ditt bästa.

Från att du lägger en order till att vi levererar tar det ungefär 4 veckor. Att leverera enligt tidtabell och det som vi lovat är givetvis viktigt. Likaså att produkterna är så bra som du förväntar dig. Det ska vara snabbt och effektivt.

Men minst lika viktigt att säga är att vi inte bara tillverkar metallprodukter, utan skapar ett mervärde för dig som kund genom att lösa dina frågetecken du kan känna i förväg kring produkterna. Ett mervärde byggt på kunskap.

På denna länk berättar vi mer om: Rätt kvalitet för kunden.

För att vårt samarbete ska börja på bästa sätt vill vi gärna träffas i våra fabriker. Då kan vi visa våra möjligheter och berätta om vår tillverkningsprocess, för att vårt partnerskap ska bli så bra som möjligt.

Välkommen att kontakta oss!