Vad är legotillverkning?

Det innebär att vi tillverkar enligt din ritning så att din produkt och design blir precis som du tänkt.

Från den stora järnplåten eller röret tar vi fram produkten till ett färdigt resultat. Det är vad legotillverkning går ut på.Resultatet kan bli en komplett ihopsatt möbel eller inredningsdetalj. Eller bara en enskild komponent som vi kapat och bockat fram. Du bestämmer.

KONTAKTA OSS OM LEGOJOBB

Legotillverkning börjar med din ritning som du har skickat oss. Sen ger vi feedback på hur vi kan och vill lösa tillverkningen.

Vi vill gärna diskutera med dig som kund om det finns bättre alternativ, med hänsyn tagen till allt från konstruktion, material och produktens funktion, till mer estetiska värden som utseende och pris med för den delen. Den här arbetsmodellen har vi lång erfarenhet av. Det är legotillverkning när den fungerar som bäst. Ofta blir det förändringar längs vägen. Från den första ritningen till ditt bästa.

Från att du lägger en order till att vi levererar tar det ungefär 4 veckor. Att leverera enligt tidtabell och det som vi lovat är givetvis viktigt. Likaså att produkterna är så bra som du förväntar dig. Det ska vara snabbt och effektivt.

Men minst lika viktigt att säga är att vi inte bara tillverkar metallprodukter. Vi skapar ett mervärde för dig som kund genom att vi kan lösa dina frågetecken kring produkterna. Genom feedback, förslag på andra lösningar, eller att vi levererar när vi ska.

Mervärden byggda på kunskap. Legotillverkning när den är som bäst.

På denna länk berättar vi mer om: Rätt kvalitet för kunden.

För att vårt samarbete ska börja på bästa sätt vill vi gärna träffas i våra fabriker. Då kan vi visa våra möjligheter och berätta om vår tillverkning, för att vårt partnerskap ska bli så bra som möjligt.