WOG sätter färg på tillvaron

Vi är proffs på pulverlackering. Mängder av olika produkter passerar vår nybyggda lackering. Många av dessa tillverkar vi dessutom.

KONTAKT OSS FÖR OFFERT ELLER FABRIKSBESÖK

WOG Metall ligger i Skillingaryd intill E4.

Här är vår pulverlackering själva navet i vår fabrik. Vi har över 30 års erfarenhet av att pulverlackera produkter till andra kunder.

På WOG lackerar vi allt från möbler, industridetaljer, butiksinredning, till stapelbara metallstolar, fällbord och andra detaljer i metall.

Under 2023 invigde vi en helt ny pulverlackering som har ökat vår kapacitet kraftigt och gett oss en modern anläggning, som lackar effektivt och med toppenresultat. En anläggning som är bra för miljön och gör att vi kan ställa om supersnabbt mellan färgbyten.

Vi lackar produkter med längder upp till 3000 mm, bredder 1000 mm och höjder 1800 mm. Valfriheten är stor när det kommer till kulörer. Vi har alltid ett stort antal färger med olika glanstal på lager.

Har du redan produktion men söker en partner inom lackering lämnar vi gärna priser och berättar mer om vad vi kan erbjuda. Vår pulverlackering håller mycket hög finish och effektivitet.

Söker du även legotillverkare kan vi vara din helhetspartner. Det gör vi till många av våra kunder. I vår fabrik har vi ett antal maskiner som klarar alla moment som behövs. Från den stora plåten eller långa röret till en färdig, monterad och lackerad, produkt, som vi skickar direkt till dig eller din slutkund.

Helst med utgångspunkt från en ritning eller ett annat underlag. Vi är vana vid korta ledtider och snabba omställningar.

WOG Metall har funnits sedan 1944. Fabriken ligger i natursköna Elghammar bara några kilometer väster om Skillingaryd. Med stor driftighet och nyfikenhet för nya produkter och tillverkningssätt har företaget drivits framåt. Vi är certifierade sedan länge inom ISO 9001.

Välkommen att kontakta oss!

Läs gärna vår verksamhetspolicy för WOG-bolagen.