Legotillverkning – så arbetar vi

WOG Trä tillverkar produkter i alla träbaserade skivmaterial. Kvalitet och hög leveranssäkerhet är ledord vi håller högt i det dagliga arbetet. Vi vill inte minst skapa ett mervärde för dig som kund. På denna länk berättar vi mer om Rätt kvalitet för kunden.

Varför välja WOG Trä för din legotillverkning? 

  • Skicklighet och precision: Vår långa erfarenhet och kunskap inom träbearbetning garanterar produkter av högsta kvalitet. 
  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det gäller små specialbeställningar eller stora produktserier. 
  • Engagemang för kvalitet: Vi är dedikerade till att leverera inte bara produkter utan även ett mervärde till våra kunder genom vår höga leveranssäkerhet och uppmärksamhet på detaljer. 

Hur vi arbetar 

Vår process börjar med dig – vår kund. Vi tror på värdet av ett personligt möte och inbjuder dig därför gärna till våra fabriker. Detta möjliggör för oss att visa dig våra tillverkningsmöjligheter och genomgå vår process, så att vårt partnerskap kan blomstra från start.

Som din legotillverkare tar vi emot dina idéer, önskemål och ritningar för att ge liv åt dina visioner. Vi startar vanligtvis med en ritning som du förser oss med, och utifrån den ger vi feedback och förslag på förbättringar. Vårt mål är att diskutera och hitta de bästa lösningarna gällande konstruktion, materialval, färg, funktion, estetik och kostnad. 

Specialprojekt och volymproduktion 

På WOG Trä uppskattar vi både storskaliga produktionsvolymer och unika specialprojekt. Vi förstår att projekt kan utvecklas och förändras över tid, och vi är flexibla i att anpassa oss till dessa förändringar för att alltid leverera det bästa möjliga resultatet till dig som kund. 

 

 

Välkommen att kontakta oss!