PERSONALNYTT

WOG Trä förstärker sin personalstyrka för att fortsätta växa. Kristian Wallin är ny produktionschef på företaget.

Kristian har stor och inte minst bred erfarenhet från möbeltillverkning och produktionsfrågor i stort. Den 1 februari tillträdde han den nyinrättade tjänsten som produktionschef, med fokus på att utveckla och förbättra produktionen på företaget. Genom att bedriva ett förbättringsarbete i det dagliga arbetet och produktionsflödet.

WOG Trä taktar på mot en omsättning på över 70 miljoner kronor på årsbasis, där huvudverksamheten är legotillverkning av allt från kontorsförvaring och återvinningsmöbler, till kök och badrumsmöbler till andra företagskunder.

”WOG Trä har en stark tillväxt. Kristian är en viktig pusselbit för att vi ska fortsätta växa och vårda den position vi har i branschen, som en leverantör med hög servicegrad, leveranssäkerhet och kvalitet”, säger Jonas Ireklint, VD på WOG Trä.

Ledningen på företaget är mycket glad över att ha krokat arm med Kristian och ser med spänning fram emot det fortsatta arbetet tillsammans.

”För stunden handlar det ju mycket om att komma in i produktionen och lära känna verksamheten. Men det här känns som ett väldigt spännande steg”, säger Kristian Wallin.